MAKE-UP

Wenst U een make-up voor eender welke gelegenheid? Dan is er maar 1 salon in de Kempen waar u gegarandeerd buiten gaat met een adembenemende ‘look’. Grace is een professionele make-up artiest die samenwerkt met de meest befaamde merken ter wereld, waaronder MAC Cosmetics, Bobby Brown, BH Cosmetics, Morphe, Kylie Cosmetics, The Balm, Anastasia Beverly Hills, Gerard Cosmetics, NYX.

Bijkomend promoot GRACIOUSCOSMETICS een prachtig nieuw make-up merk voor de Belgische markt, nl. PAESE. Dit Poolse merk baseert de make-up op jouw specifiek huidtype. Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten & mineralen, geen parabenen en zijn hypoallergeen. De pigmenten zijn sterk en de kwaliteit is top. Men vindt bij GRACIOUSCOSMETICS een breed gamma aan make-up: foundations, oogschaduw, eyeliners, bronzer, highlighter en lipsticks. Het merk PAESE zit in een zeer goede, betaalbare prijsklasse.

Het salon biedt aan haar klanten ook een unieke service, nl. “PRO Make-up Advice”. Weet u niet goed hoe u een dagelijkse make-up moet aanbrengen? Hebt u het moeilijk om uw wenkbrauwen bij te tekenen? Wat is nu een goede foundation voor uw huidtype? Hoe accentueer ik mijn kaaklijn? U krijgt in 1 uur tijd uitgebreid, persoonlijk advies van Grace om de perfecte make-up te creëren of bepaalde problemen te camoufleren. De dienst PRO Make-up Advice kost 50€, waarvan 15€ als korting kan gebruikt worden bij aankoop van minimum drie producten van het make-up merk PAESE.

Wilt u zelf de ‘skills’ leren van het aanbrengen van een perfecte make-up? Of wilt u een demonstratie van het make-up merk PAESE? GRACIOUSCOSMETICS organiseert regelmatig workshops, schrijf u in voor onze nieuwsbrief om up-to-date te blijven van alle acties. U kan ook altijd een aanvraag indienen om samen met een aantal vriendinnen een workshop te komen volgen in het salon.

 

 

Prijzen

Basic make-up (excl. valse wimpers) 40 €
Glamour make-up (incl. valse wimpers) 50 €
Bruidsmake-up (incl. valse wimpers) 50 €
‘Special Effects’ make-up bv. Halloween, Carnaval, Festival 60 €
Workshop make-up (incl. goodiebag + hapjes en drank) op aanvraag