BEAUTY

GRACIOUSCOSMETICS heeft een brede waaier aan beauty behandelingen. Het salon werkt enkel met de meest gerenommeerde merken, zodat de kwaliteit primeert. Alleen het beste is namelijk goed genoeg voor mijn klanten.

Voor de ontharing werk ik met het Australische merk LYCON, Precision Waxing. LYCON is de ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. De LYCON-waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas.

De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige kokos, of zelfs ontspannende kamille zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken.
Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

LYCON levert superieure resultaten. De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.
LYCON garandeert u een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei en geen roodheid of irritaties achteraf. LYCON maakt het waxen vrijwel pijnloos!

In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor een professioneel huidverbeteringssalon als GRACIOUSCOSMETICS.
 

Prijzen

Epileren/waxen wenkbrauwen 10 €
Full gelaat 25 €
Bovenlip 5 €
Kin 5 €
Oksels 10 €
Armen 25 €
Onderbenen + knieën 25 €
Volledige benen 35 €
Bikinilijn 20 €
Full bikini 30 €
Rug 25 €
Buik 20 €
Full body 90 €