EYELASH EXTENSIONS

Bij GRACIOUSCOSMETICS kan u ook terecht voor wimperextensies one by one. Het salon heeft opnieuw een unieke samenwerking aangegaan om u de beste kwaliteit aan te bieden. De wimperextensies komen van het exclusieve Canadese merk Misencil, actief in 45 landen en meer dan 10.000 salons wereldwijd! Misencil wordt door velen beschouwd als de beste wimperextensies ter wereld, zelfs Kim Kardashian is grote fan.

Misencil Wimperextensies worden met de hand vervaardigd van hoogwaardige polyester en zijde, er zijn geen schadelijke chemicaliën. De extensies zijn niet te onderscheiden van echte wimpers, ze zijn licht, flexibel, hittebestendig en prachtig afgewerkt. Er is een ruim assortiment om diverse looks te creëren; verschillende diktes, lengtes en krul, mat of glanzende kleur, zelfs een feestelijke ‘ombre style’. De unieke Misencil wimper lijm zorgt voor een optimale verbinding binnen de 2 uur. U moet zelfs niet wachten om te sporten, douchen of zwemmen! De lijm is getest op allergieën, is latex vrij en absoluut niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers!

In het salon kan u ook de essentiële verzorgingsproducten van Misencil aankopen zodat u zo lang mogelijk plezier kan beleven aan uw adembenemende wimperextensies. U kan ook het topproduct Le Sérum+ aanschaffen, deze bevordert de celstructuur van uw natuurlijke wimpers, tot zelfs 3x meer volume binnen de 14 dagen! (Wetenschappelijk bewezen)

Bijkomend kan u ook de Misencil cosmetica aankopen, waaronder mascara en eyeliner. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de wimperextensies. Normale make-up is geproduceerd op oliebasis en bevat vaak weekmakers. Dit is heel slecht voor uw wimperextensies en de lijm, zodat het effect verkort! Daarom adviseer ik de Misencil cosmetica als u wimperextensies draagt.

Alle Misencil producten worden niet getest op dieren. Ze voldoen aan alle strenge hygiëne- en veiligheidsgoedkeuringen van de EU, USA en Canadese overheid.

Het plaatsen van de wimperextensies bij GRACIOUSCOSMETICS is een Red Carpet Treatment, dit houdt in:

  • Goede en duidelijke intake betreft mogelijkheden en wensen
  • Extra aandacht aan de voorbehandeling door oogpatches met anti-aging/anti-rimpel werking, reiniging van het gezicht en wimpers op pH neutrale basis
  • Topkwaliteit wimpers; diverse curve, dikte, kleur en lengte
  • Nanomist nabehandeling met een verkoelende werking op oogleden
  • Unieke, essentiële verzorgingsproducten voor onderhoud thuis (wordt ten zeerste aanbevolen, is niet verplicht)
  • Bijwerken van de wimpers iedere 2 tot 6 weken

 

Prijzen

Wimperextensies one by one 85 €
Bijwerken na 2 weken 35 €
Bijwerken na 3 weken 45 €
Bijwerken na 4 weken 60 €
Bijwerken na 6 weken 75 €
Na 8 weken: nieuwe set 85 €

 

VERZORGINGSPRODUCTEN

Mini Shampoo Pakket (shampoo + kwast + kwastreiniger) 35 €
Face & Eye make-up remover 25 €
Protector voor ’s morgens 22 €
Revitaliser voor ’s avonds 22 €

 

COSMETICA

Mascara de lux 20 €
Eyeliner ‘Precision’ 15 €
Le Sérum Wimperverlenging 66 €

 

VOORDEELPAKKET

‘Glamourous’: wimperextensies one by one + verzorgingspakket voor 6 maanden = Shampoo pakket en Face & Eye make-up remover 140 €