DERMA IR BODY

Een nieuwe techniek op het vlak van huidverbetering is Dermapen of Microneedling. Deze kan zowel toegepast worden op het gelaat als op het lichaam. De steriele ampullen die gebruikt worden zijn van het merk IR Pharma. Op de pagina SkinCare Face DERMA IR kan u de indicatie van de ampullen terugvinden. Bepaalde kunnen dus ook gebruikt worden voor huidproblemen of imperfecties op het lichaam. GRACIOUSCOSMETICS boekt zeer goede resultaten met DERMA IR voor Cellulite, Straie, verslapping, littekens, enz…

De prijzen voor lichaam zijn per zone. Het soort serum wordt bepaald naargelang de indicatie van de behandeling. (Als het serum Phosphatidylcholine & Deoxicholate wordt gebruikt, zal DERMA IR vervangen worden door Mesotherapie of RF. De prijs blijft hetzelfde)

 

DERMA IR beide onderarmen 140 €
DERMA IR bovenbuik 75 €
DERMA IR onderbuik 75 €
DERMA IR zijflanken 125 €
DERMA IR rug flanken 125 €
DERMA IR zijkant 1 dij 80 €
DERMA IR zijkant beide dijen 155 €
DERMA IR binnenkant 1 dij 80 €
DERMA IR binnenkant beide dijen 155 €
DERMA IR bovenkant 1 dij 80 €
DERMA IR bovenkant beide dijen 155 €
DERMA IR achterkant 1 dij 80 €
DERMA IR achterkant beide dijen 155 €
DERMA IR beide knieën 125 €
DERMA IR zone bips 130 €

 
 

De behandelingen van DERMA IR Body kunnen online, telefonisch of per bericht worden gereserveerd. Bij online boeking zal de behandeling direct worden afgerekend. Bij reservatie telefonisch of via bericht wordt 50€ als voorschot gevraagd, per overschrijving, om zo de afspraak te garanderen.