ABIDIS FACE

De huid is een van de belangrijkste organen van het menselijk lichaam. Ze vormt een barrière tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Vandaar is het uiterst belangrijk dat hiermee zorgvuldig wordt omgegaan. Onze leeftijd en genetica kunnen we niet veranderen maar het natuurlijke verouderingsproces kan wel vertraagd worden door een juiste aanpak. Ook bepaalde fysische aspecten, zoals UV-schade, pigmentatie kunnen we beïnvloeden. Bijkomend kan je ook met de correcte behandeling de symptomen van bepaalde aandoeningen zoals psoriasis, rosacea, acné, eczema, verminderd worden. GRACIOUSCOSMETICS profileert zich als een professioneel huidverbeteringssalon. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor mijn klanten, ben ik een exclusieve samenwerking aangegaan met het Spaanse merk ABIDIS.

ABIDIS biedt u een breed gamma aan cosmeceutische en resultaatgerichte producten en innovatieve werkmethoden in combinatie met apparatuur zoals RF, Derma Pen, Ice Probe en Naaldloze Mesotherapie. De producten van ABIDIS worden ontwikkeld in laboratoria onder toezicht van dermatologen, ze zijn op een natuurlijke basis, hypoallergeen, zonder parfum en niet getest op dieren.

Bij GRACIOUSCOSMETICS kiest u dus niet voor een standaard gelaatsverzorging, maar een gepersonaliseerde aanpak van uw huidprobleem of imperfectie. Mijn slogan luidt dan ook ‘Your Perfect Skin, my Ultimate Goal!

Pro skin expert Grace zal eerst een huidanalyse + – diagnose uitvoeren en nadien u een specifiek behandelingsprogramma voorstellen. Een huidanalyse kost 30€. Na de huiddiagnose hebt u de keuze uit een éénmalige gelaatsverzorging met een direct zichtbaar effect of u kan kiezen voor een arrangement met een langdurig, gegarandeerd resultaat, inclusief producten voor thuisgebruik. Er zijn 7 behandelingsmethoden afhankelijk van uw huidconditie:

 

 1. ABI-SIMPLEX: een cosmetische behandeling waarbij een perfect verzorgde en gezonde huid centraal staat. Er worden doeltreffende, specifieke producten toegepast die de huid hydrateren, voeden of in evenwicht houden. (Huiddiagnose = normale, vette, droge of gevoelige huid)

Prijs: 70€
Duur: 60min

 

 1. ABI-COMPLEX: een complete cosmeceutische behandeling waarbij de gecombineerde huidproblematiek heel diep wordt aangepakt op een gepersonaliseerde manier met een optimaal resultaat. (Huiddiagnose = vette, gepigmenteerde huid/ vette, gevoelige huid/ droge, gepigmenteerde huid/ atopische, droge huid/ droge, gevoelige huid)

Prijs: 75€
Duur: 75min

 

 1. ABI-COMPLEX PLUS: een cosmeceutische, huid verbeterende behandeling. Het is een combinatie van een complexe formule en een specifieke techniek om de huid in balans te brengen en te herstellen, imperfecties te corrigeren en een synergetische anti-aging werking te bieden met als resultaat huidverjonging. Hierbij worden verschillende huidproblemen aangepakt in een complexe behandeling. (Huiddiagnose = droge, gerimpelde huid/ vette, gerimpelde huid/ gevoelige, fotoverouderde huid/ fotoverouderde huid)

Prijs: 85€
Duur: 1u30

 

 1. ABI-COMPLEX ACTIVE: een cosmeceutische, huid verbeterende behandeling. Het is een combinatie van een complexe formule van doeltreffende werkzame stoffen en specifieke technieken zoals bindweefselmassage, om als doel de huid te verbeteren, regenereren, verstevigen en activeren. (Huiddiagnose = gezichtsversteviging/ regenereerde Multi zuur behandeling)

Prijs: 90€
Duur: 1u45

 

 1. ABI-COMPLEX ACTIVE PLUS: een cosmeceutische huid verbeterende behandeling die een combinatie vormt van een complexe, synergetische behandeling met doeltreffende, werkzame stoffen en hoog efficiënte medisch-esthetisch apparatuur. (Huid diagnose = gezichtsversteviging/ Regenererende Multi zuur behandeling, inclusief gebruik van medisch-esthetische techniek: RF of Naaldloze Mesotherapie)

Prijs: 100€
Duur: 2u

 

 1. ANTI-ACNE: behandeling voor Acné, Acné Vulgaris 1, 2de graad, vette huid met Acné.

Prijs: 75€
Duur: 1u30

 

 1. ABI-DECOLLETE: een cosmeceutische huid verbeterende behandeling van uw hals en decolleté.

Prijs: 50€
Duur: 60min

 

 

GRACIOUSCOSMETICS biedt u volgende medisch-esthetische technieken aan:

 • Radiofrequentie/RF: de stofwisseling in de huidcellen wordt geactiveerd door golven met hoge radiofrequentie, er ontstaat een thermisch effect. Door deze warmteontwikkeling wordt de bloed- en lymfeafvoer gestimuleerd. RF herdefinieert de gezichtscontouren, geeft een liftend effect, verbetert de textuur, kleur en elasticiteit van de huid, vermindert wallen en donkere kringen rond de ogen en rimpels worden minder zichtbaar. (10€ extra bij een gelaatsverzorging)
 • Naaldloze Mesotherapie: dit is een techniek waarbij actieve ingrediënten, zoals het lichaamseigen Hyaluronzuur en vitaminen rechtstreeks in de diepe huidlagen worden ingesluisd. Zo wordt het cel metabolisme gestimuleerd en een nieuwe celstructuur gecreëerd, met als resultaat een vermindering van de diepe rimpels, pigmentvlekken, couperose, acné en littekenweefsel. De huid krijgt opnieuw een mooie uitstraling en is compact en egaal. (10€ extra bij een gelaatsverzorging)
 • Ice Probe: Koude vermindert de grootte van de poriën, hierdoor kunnen voedingsstoffen meer dan 120 uur op de huid bevinden voordat ze worden geabsorbeerd door de lymfe. Ice Probe bevordert de celstofwisseling zodat de elasticiteit en kleur van de huid verbetert. (Gratis bij elke gelaatsverzorging)
 • LED Masker: Dit is een hoogtechnologisch optisch schoonheidsinstrument voor huidverbetering van uw gelaat. Het masker werkt volgens het principe van foto dynamische therapie. (25€ extra bij een gelaatsverzorging voor 30min & 15€ voor 15min)
  Het masker heeft 7 kleuren/lichten dus 7 functies voor huidverbetering:
  • Rood licht = anti-aging, anti-oxidant
  • Blauw licht = anti-Acné, ontstekingsremmend
  • Geel licht = energieboost
  • Groen licht = anti-hyperpigmentatie, anti-stress, drainage
  • Paars licht = anti-Acné, anti-Acné littekens
  • Cyaan licht = cel energieboost
  • Wit licht = weefselverbetering
 • Oxygen Therapie: Tijdens een 10 minuten durende behandeling worden hoge concentraten moleculen zuurstof toegevoegd aan de epidermis. Aan de zuurstof worden serums toegevoegd die de noodzakelijke vitaminen, antioxidanten, mineralen en voedingsstoffen bevatten die nodig zijn om uw huid terug gezond te maken. De serums die gebruikt worden zijn afhankelijk van uw huidconditie en indicatie van de “Facial”. (20€ extra bij een gelaatsverzorging)

 

GRACIOUSCOSMETICS heeft voor u ook het “30 min LED BEAUTY MASK Treatment”. Deze behandeling kost 35€ en heeft volgende doelstellingen:

 • Goede dieptereiniging van de huid
 • Stimulatie van de cel vernieuwing, collageen en elastine dus vermindering van diepe lijnen en rimpeltjes
 • Activatie van de lichaamseigen eiwitten zoals Melatonine
 • Ideale stimulans van het natuurlijke bruiningsproces, dus geen gevaarlijke of kankerverwekkende stralen zoals bij een zonnebank
 • Vermindering van ontstekingsprocessen bij acné, vermindering pigmentvlekken en grove poriën

Inhoud van de behandeling:

 • Dieptereiniging van de huid
 • Korte peeling van het gelaat
 • Aanbrengen van geconcentreerde serums cfr. Huidtype
 • 30 min. LED Beauty Mask (7 functies/kleuren naargelang indicatie van de behandeling)
 • Afwerking

 

Exclusief voor de regio Kempen biedt GRACIOUSCOSMETICS u ook de allernieuwste techniek op het gebied van Microneedling aan, nl. Dermapen. Een behandeling met de Dermapen is de meest effectieve non-chirurgische manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen heeft vele voordelen ten opzichte van de klassieke MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Elke minuut maakt de Dermapen ongeveer 30.000 – 40.000 micro kanaaltjes. Deze kanaaltjes worden verticaal oppervlakkig in de huid gemaakt. Ze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ze zijn precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het herstelproces in de huid benut en komen de groei- en helende factoren vrij in het bindweefsel. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine, de werkzame stoffen worden zo rechtstreeks in de cellen van de dermis ingebracht, wat de cel activiteit stimuleert. De Dermapen heeft 3 snelheden en de diepte van de naald kan worden ingesteld naargelang de dikte van uw huid. Het steriele kopstuk met naalden wordt eenmalig gebruikt. De Dermapen heeft volgende voordelen:

 • Niet-invasief
 • Niet pijnlijk
 • Geen wondjes
 • Snelle hersteltijd
 • Gegarandeerd resultaat

De indicaties voor het gebruik van de Dermapen zijn:

 • Grove poriën
 • Littekens
 • Acné littekens
 • Hypertrofische littekens
 • Straie
 • Pigmentstoornissen
 • Huidveroudering
 • Rimpels en huidverslapping

De contra-indicaties voor het gebruik van de Dermapen zijn:

 • Actieve acné
 • Huid met wonden
 • Zwangere vrouwen
 • In behandeling voor kanker

Prijs: 110€
Duur: 2u

 

Een eenmalige behandeling met de Dermapen biedt u al een fantastisch resultaat. Indien u een definitieve oplossing wilt van uw huidprobleem of imperfectie, heeft u 6 behandelingen nodig + het thuisgebruik van bepaalde producten. Pro Skin expert Grace is gediplomeerd om u het beste, professionele advies te geven betreft de Microneedling. U kan contact opnemen met het salon voor een intakegesprek. Afhankelijk hiervan wordt er dan beslist of de Dermapen behandeling een oplossing kan zijn voor u.

 

Alle ABIDIS-behandelingen kunnen online, via bericht of telefonisch worden geboekt. Bij online reservatie van de behandeling wordt deze onmiddellijk afgerekend. Bij reservatie via bericht of telefoon, wordt er een voorschot van 50€ gevraagd, die per overschrijving onmiddellijk dient te voldaan, alvorens de afspraak wordt gegarandeerd.

Bent u een nieuwe klant, dan wordt er geadviseerd om eerst een huidanalyse te boeken, deze kost 30€. Een week later kan u starten met uw behandelingen.
Er worden nooit behandelingen uitgevoerd alvorens u een huidanalyse hebt gehad.