ABIDIS BODY

GRACIOUSCOSMETICS biedt ook unieke huid verbeterende lichaamsbehandelingen aan, in samenwerking met ABIDIS. Pro body expert Grace zal eerst een bodyanalyse uitvoeren alvorens u een specifieke aanpak voor te stellen van uw huidprobleem. Volgende imperfecties kunnen worden behandeld: cellulite (sinaasappelhuid), striemen, verslapte huid, droge en schilferige huid, vermoeide benen. Ook zwangere vrouwen die striemen willen voorkomen, kunnen in het salon terecht.

Het voorstel dat u krijgt, is een gepersonaliseerd plan van uw huidprobleem, dit zijn diverse behandelingen op regelmatige tijdstippen met eventueel bijhorende producten voor thuisgebruik. U krijgt een persoonlijk advies van een expert om een definitieve oplossing te bekomen van uw imperfectie. GRACIOUSCOSMETICS gaat met u dus een engagement aan waarin duidelijke afspraken staan. U krijgt een eerlijk advies wat betreft de mogelijkheden, kostprijs en het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Er zullen steeds foto’s worden gemaakt voor en na de behandeling om duidelijk weer te geven welke effect er is bekomen. Uw privacy wordt natuurlijk gerespecteerd, dus zonder uw toestemming zullen deze niet voor publieke doeleinden worden gebruikt. Als de foto’s wel gebruikt worden, zal steeds uw anonimiteit gewaarborgd worden.

Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen, de duur en de prijs:

 

BODYANALYSE: gratis (enkel bij behandeling)

 

 1. ABI-PEELING & HYDRATATIE

Een lichaamspeeling is noodzakelijk om de cel vernieuwing te vergemakkelijken, de huid zuurstof te geven om de opname van actieve stoffen te stimuleren. Deze behandeling is ideaal bij elke seizoen verandering en vooral bij aanvang van een vakantie naar de zon. U zal sneller en egaler bruinen en in combinatie met een kwalitatieve zonnebescherming van ABIDIS met SPF 50, wordt uw huid perfect beschermd tegen de gevaarlijke UV stralen. U kunt langer genieten van uw mooie bruine teint.

Prijs: 60€
Duur: 50min
 

 1. ABI-PEELING & HYDRATATIE + PACKING

De packing is een Algenmasker zonder de onaangename geur, maar met een heerlijke ‘essence’ die uw huid een fluweelzacht effect geeft. Een algenmasker hydrateert, ontgift en reinigt de huid, het heeft zelfs een ontstekingsremmende factor waardoor gespannen spieren verholpen kunnen worden.

Prijs: 75€
Duur: 60min
 

 1. ABI-FIRM (VERSTEVIGING)

In de lederhuid bevinden zich cellen en vezels die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid. Twee belangrijke vezels zijn collageen en elastine. Collageen zorgt voor de mechanische stevigheid van de huid en elastine voor de elasticiteit. De oorzaken van verslapping en verlies van elasticiteit kunnen heel divers zijn: postoperatieve processen, ongecontroleerd diëten, endogene veroudering, hormonale veranderingen, … GRACIOUSCOSMETICS biedt u een verstevigingsbehandeling aan inclusief uitgebreide bindweefselmassage om de verslapping en elasticiteit te herstellen.

Prijs: 75€
Duur: 60min
 

 1. VERMOEIDE BENEN BEHANDELING

De basis van het probleem van de zogenaamde ‘vermoeide benen’ ligt eigenlijk bij een vasculaire pathologie. De voornaamste symptomen van dit gezondheidsprobleem naast gezwollen en vermoeide benen, zijn pijn, vermoeidheid, spierkrampen, tinteling en jeuk, een slapend gevoel in de benen en zichtbare spataders. Dit is toe te schrijven aan een slecht terugkerende bloedsomloop. Door het vertragen sijpelen de vloeistoffen door in het aanpalend weefsel wat aanleiding geeft tot onder andere zwellingen en het verschijnen van spataders. De factoren die hierbij een rol spelen zijn: ouderdom, menstruatie, hormonale stoornissen, obesitas, genetische factoren, spannende kledij en zwangerschap. GRACIOUSCOSMETICS biedt u de behandeling ‘vermoeide benen’ aan om al deze symptomen te verlichten, met een kalmerende, genezende, ontstekingsremmende en ontzwellende werking om zo het vasthouden van vocht tegen te gaan.

Prijs: 50€
Duur: 45min
 

 1. ABI-STRIAE (ANTI-STRIEMEN)

Striemen zijn een goed zichtbare vorm van huidatrofie ten gevolge van vermagering en plaatselijke inzakking van de opperhuid, gekenmerkt door hun violet-, roos- of parelmoerachtige kleur. Deze huidletsels in de vorm van strepen of lijnen komen vaak voor op plaatsen met grote huidplooien. Ze ontstaan door een breuk en gedeeltelijk verlies van collageen- en elastinevezels in de beschadigde zone. Dit leidt tot een vermindering van de huidcohesie en een verminderde concentratie van de spiermassa die de huid ondersteunt. Er zijn diverse factoren die de oorzaak kunnen zijn van striemen. Endocriene factoren zoals ongecontroleerd diëten, hormonale stoornissen die de stofwisselingsfuncties veranderen. Ook mechanische factoren zoals een uitrekking van weefsel zoals bij een zwangerschap kunnen striemen doen ontstaan. Ook neuro fysische factoren zoals stress kunnen de correcte werking van het proces van huidregeneratie op verschillende niveaus verstoren. De dermocosmetische behandelingen die GRACIOUSCOSMETICS aanbiedt, spitsen zich toe op de preventie, optimalisatie en behandeling van de huid die door de striemen is beschadigd. De prijs van de behandeling is per zone. GRACIOUSCOSMETICS garandeert al een resultaat na de eerste behandeling!

Prijs 1 zone (bv. buik of 1 bil): 55€
Duur: 60min

Prijs 2 zones (bv. buik en rug of beide billen): 90€
Duur: 90min

Prijs 3 zones (bv. Buik, rug en 1 bil of beide billen en buik): 140€
Duur: 120min
 

 1. ABI-ANTI-CELLULITE

Cellulite of sinaasappelhuid is een verstoring van het onderhuids weefsel waarbij het volume toeneemt op bepaalde plaatsen door vetophoping, het vasthouden van vocht en giftige stoffen, slechte bloedsomloop, de degeneratie van onderhuids bindweefsel wat huidveroudering veroorzaakt. Vanuit pathogenetische standpunt spelen twee hoofdfactoren een rol in de vorming van cellulite. De hyperviscositeit van de hoofdsubstantie die voor een vermindering zorgt van de uitwisseling tussen de cellen en de lymfe- en bloedsomloop. Dit zorgt voor een overbelasting van vetten in de vetcellen, een vezeltransformatie van het bindweefsel en het exsudatief fenomeen. Een tweede factor is de hypertrofie van de vetcellen door overbelasting van triglyceriden bij cellulitevorming. Bij cellulitevorming kan men 5 fasen onderscheiden: een eerste en tweede fase spreekt men van oedemateuze cellulite, de derde en vierde fase heet vetcellulite en de vijfde fase is vezelcellulite. Welke fase u heeft, zal bepaald worden door een grondige bodyanalyse. De behandeling is natuurlijk verschillend bij elke fase en het uiteindelijke resultaat ook. De prijs is bepalend naargelang het type cellulite maar GRACIOUSCOSMETICS garandeert opnieuw een resultaat na de eerste behandeling.

Prijs TYPE 1-2: 75€
Duur: 120min

Prijs TYPE 3-4: 85€
Duur: 120min

Prijs TYPE 5: 95€
Duur: 120min

 

SPECIFIEKE RUGBEHANDELINGEN: Care of Relax

 1. ABI BACK CARE: Anti-Acné behandeling

Een totale aanpak van een rug met diverse huidproblemen zoals Acné, puistjes, mee-eters, littekens en andere oneffenheden. Na 1 behandeling is er al een duidelijke verbetering van uw huidprobleem.

Prijs: 75€
Duur: 1u30
 

 1. ABI BACK RELAX: verzorgende behandeling incl. relaxerende massage

Een uitgebreide rug behandeling die begint met een reiniging, nadien een peeling met verwijdering van oneffenheden. Dan volgt een relaxerende massage van 15 minuten met als afsluiter een niet-geurend algenmasker om te ontgiften en te hydrateren. Als laatste wordt er een verzorgende crème aangebracht.

Prijs: 80€
Duur: 1u30

 

Extra’s bij behandeling, voor beter resultaat:

 • DERMAPEN TECHNIEK (bij anti-striemen): 15€
 • MESOTHERAPIE TECHNIEK (bij anti-cellulite): 10€
 • RADIOFREQUENTIE TECHNIEK (bij versteviging): 10€

 
 

Alle behandelingen kunnen online of telefonisch worden geboekt. Bij online boeking zal de behandeling onmiddellijk worden afgerekend. Bij reservatie per telefoon of bericht, wordt gevraagd om 50€ onmiddellijk over te schrijven via bank om zo de afspraak de garanderen.