NAILS

Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van een persoon. Bij GRACIOUSCOSMETICS heeft u een ruime keuze aan professionele nagelstyling: Gelnagels, Gellak, French manicure/pedicure, nailart, zelfs de allernieuwste techniek Polygel is beschikbaar. Betreft nailart kan u kiezen uit glitters, chrome, Swarovski kristallen, marmer, babyboom, tekeningen, enz… Er worden geen extra’s aangerekend voor de nailart, het salon hanteert vaste all-in prijzen.

GRACIOUSCOSMETICS werkt onder andere met volgende kwaliteitsvolle merken: Pinkgellac, Abstract, Gelish, Magnetic, Lilly Nails en Semilac.
Dus wenst u parels als nagels, kunstwerken op uw handen? Laat dan de magische ‘skills’ van Grace hun werk doen, boek een afspraak en ervaar zelf het verbluffende resultaat!

Het salon heeft ook als enigste in de regio de luxe nageltafel Purex. Deze tafel biedt u alle comfort als klant om te genieten van een perfecte nagelstyling in een aangename sfeer: geen rondvliegend stof of irritante geurtjes die u gezondheid kunnen schaden. Deze tafel heeft een uniek afzuiging- en ventilatiesysteem zodat u met een ontspannen gevoel naar buitengaat.
 

Prijzen

Nieuwe set of bijwerken Gelnagels excl. tips (verlenging) 35 €
Nieuwe set of bijwerken Gelnagels colour incl. tips 40 €
Nieuwe set of bijwerken Gelnagels ‘nailart’ incl. tips 45 €
Nieuwe set of bijwerken Gelnagels ‘Special Request’ incl. tips 50 €
Nieuwe set of bijwerken Polygel excl. tips (verlenging) 35 €
Nieuwe set of bijwerken Polygel colour incl. tips 40 €
Nieuwe set of bijwerken Polygel ‘nailart’ incl. tips 45 €
Nieuwe set of bijwerken Polygel: Babyboom/French/Special Request incl. of excl. tips 50 €
Gellak 30 €
Basic Pedicure: Gellak 35 €
Basic Pedicure: French 40 €
Verwijderen van Gellak 10 €
Verwijderen van Gelnagels 20 €
Verwijderen Acryl/Gelnagels mits geplaatst ander salon 25 €